Магия здоровья
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 105
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Существует огромное множество различных молитв – К Богородице, К Господу Богу, К Святым, К ангелам-хранителям, от воров, на здоровье, от различных болезней, на удачу и т.д. Здесь я предлагаю несколько основных молитв. Если же кого интересуют иные молитвы, напишите мне на электронную почту  leleklon@bigmir.net  и я вам вышлю их.

Богородица.

Богородица, дева радуйся, Благодатная Мария, Господь с тобой. Благословенная ты в женах, и благословлён плод из чрева Твоего яко Спаса родила еси душ наших.
                                                               Аминь.

Да воскреснет Бог.

Да воскреснет Бог,  и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко исчезает дым, да исчезнут, яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшего силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на  прогнание   всякаго супостата. О, Пречестный  и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки.
                                                               Аминь.

Отче наш.

Отче наш, иже еси на небеси да святится имя Твое, да приидет царствие твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный  даждь нам днесь, и остави нам долги наши, яко же и мы оставляем должникам нашим, и не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого. Яко твое есть царство, и сила, и слава Отца и Сына и Святого духа. Ныне и присно и во веки веков.
                                                              Аминь.

                                        Трижды читается.

"Отче наш" обычно читают по утрам, на заре, когда хотят по быстрее избавиться от болезни или если предстоит какое-либо важное дело. Я рекомендую читать молитвы и заговоры-обереги ежедневно, как было не одно столетие раньше во всех семьях. Читать независимо от религиозных убеждений, они в конечном итоге восстанавливают нарушенную в природе и человеке гармонию. Улучшают состояние на энергетическом уровне, т. е. того, что в научной литературе именуют биополем.

Псалом 90-й "Живые помощи"

Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небесного водвориться. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Своима осянит тя, и под крыле Его надеешися, оружием обыдет тя истина Его.

 

Не убоишься от страха нощного, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме переходящия, от сраща, и беса полуденного. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоима смтриши, и воздеяние грешников узриши. Яко Ты Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сахронити тя во всех путях твоих. На руках возьмут тя, да некогда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска настуаиши,  и попереши льва и змия.  Яко на Мя упова, и избавлю и, покрыю, и яко позна имя мое. Воззовет ко мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изыму его и прославлю его: долготою дней исполню его, и явлю ему спасение мое. Ог твоего креста, и сохрани мя от всякаго зла. ади мя, Господи, силою честнаго и животворящаго твоего креста, и сохрани мя от всякаго зла.

Трижды читается.

"Живые помощи" используются в народной знахарской традиции и как средство оберег (этот текст в письменной форме, написанный карандашом, обычно рекомендуется иметь при себе или читать в трудных жизненных ситуациях), порой же, читая его над больным, пытаются изгнать болезнь.

Символ веры.

Верую во единого Бога Отца, Вседержителя, Творца небу и земли, видимым же всем и невидимым. И во единого Господа Иисуса Христа, Сына Божия, Единороднаго, Иже от Отца рожденнаго прежде всех век, Света от Света, Бога истина от Бога истина, Рожденна, несотворенна, единосущна Отцу, Им же вся быша. Нас ради человек и нашего ради спасения сшедшего с небес И воплотившагося от Духа Свята и Марии Девы и вочеловечшася.
Распятаго же за ны при Понтийстем Пилате, И страдавша, и погребенна. И воскресшаго в третий день по Писанием. И восшедшаго на небеса, и седяща одесную Отца . И паки грядущаго со славою судити живым и мертвым, Его же Царствию не будет конца. И в духа святого, Господа, Животворящаго, Иже от Отца исходящего, Иже с Отцом и Сыном
Споклоняема и славима, глаголившаго пророки. Во едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь. Исповедую едино крещение во оставление грехов. Чаю воскресения мертвых, и жизни будущего века.
                                                                Аминь.

Трижды читается.

Три раза прочитать над водой, покупать младенца то будет крещённый.
Хорошо, если читать каждое утро.

МОЛИТВЫ К АНГЕЛУ-ХРАНИТЕЛЮ И  К  АРХАНГЕЛАМ.

 «Святый Ангел-хранитель, моли Бога о нас!» 

Если Вас одолели  леность и уныние, то усердно взывайте к хранителю души своей: «Уныние с леностию, праздность же и небрежение отжени от мене, бодрый хранителю мой, да доброе и богоугодне потруждься со благими рабы и верными, не лишен мзды, вниду в радость Господа моего». 

Если Вас терзают плотские страсти, то молите своего заступника: «Студодеяния и страсти плотския, бесплотный защитниче мой, избави мя, да твоим заступлением, чист сердцем, узрю Бога и превозношу Его во веки».

«Блуднаго беса, всегда душу и тело мое осквернити тщащагося, далече от мене отжени, хранителю мой, да непорочно с тобою Господеви пою превозношу Его во веки».

Если от сердца вашего отлетели кротость и терпение, то умоляйте своего хранителя: "Кротости и терпения путь показати ми, гнев же и рвение от сердца моего искоренити, моли кроткаго и долготерпеливаго Иисуса, Ангеле святый, молю тя".

 

ЦЕЛИТЕЛЬ, БИОЭНЕРГОТЕРАПЕВТ

ЖУРАВЛЕВ  ОЛЕГ АНАТОЛЬЕВИЧ

E-mail: leleklon@bigmir.net

Тел. моб.: 050–723–21-30

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz